Razer dela svoj igričarski monitor

Podjetje Razer je zaslovelo predvsem na račun svojih igričarske periferije kot so miške ter tipkovnice, počasi pa njihova roka tipa tudi ostale dele industrije.

Tako so svoje izdelke predstavili že na mobilnem trgu v obliki Razer telefonov er prenosnikov, sedaj pa bodo poskušali igralcem pričarati tudi čim bolj ostro sliko.

Včeraj so napovedali svoj prvi igričarski monitor Raptor 27. Ta bo posedoval 27 inčni IPS zaslon, z osveževalno frekvenco 144Mhz.

Odzivni čas njihovega pionirskega izdelka bo 1ms, poleg tega pa so svojo lojalnost zaprisegli AMD taboru in tako bo Raptor podpiral samo tehnologijo FreeSync.

Njihov ekran bo podpiral 95 procentov DCI-P3 barvnega obsega, svetlost pa bo dosegla 420 nitov, kar ga naredi verificiranega za podporo HDR 400 standardu.

Raptor 27 bo namenjen predvsem igričarjem, ki bodo lahko izkoristili nizek odzivni čas ter se veselili njegove okretnosti. Celoten monitor bo namreč zavit v aluminij, spredaj pa ga bo moč nagniti za 90 stopinj, kar bo omogočalo lažje namestitev in upravljanje z nadležnim kablovjem.

Seveda ne bo manjkalo niti RGB razsvetlitve.

Zeleni tabor pravi, da bo Raptor na voljo kasneje v 2019, cena pa se bo ustavila pri številki 699.99€.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime