Resident Evil 2 Remake bo jutri dobil poseben omejen demo za PC

V popolni predelavi grozljive igre iz leta 1998, bo Resident Evil 2 Remake ponujal znano a povsem drugačno izkušnjo od izvirnika.

Spet bomo stopili v neslavno mesto Raccoon City, ki ga je zadel izbruh hodečih, nemrtvih kadavrov. Po robu se jim bosta postavila mladi policist Leon S. Kennedy ter študentka Claire Redfield.

Oba od njiju bosta posedovala povsem svojo zgodbo tako da bomo v eni igri pravzaprav dobili dve samostojni kampanji. Vrača se pametno razporejanje s strelivom ter kirurško odstranjevanje zombijevskih betic, poleg tega bomo morali rešiti še kakšno uganko. Vse skupaj bo poganjal pogon RE ENGINE, kateri je čudovito grafiko risal že v Resident Evil VII, sedaj pa bo samo še izboljšan.

Capcom se je za promocijo igre domislil ene zanimive ideje. Od 11. pa vse do 31. januarja bodo igralci lahko preizkusili brezplačni “1-Shot Demo.”

Naša naloga bo da v 30 minutah pobegnemo iz policijske postaje, brez da bi med tem podlegli zombijem. Če slučajno umremo, lahko ponovno zaženemo misijo a ko enkrat poteče 30 minut, je dema konec in ga ne bo več mogoče nadaljevati.

Zanimiv koncept, ki ga bomo zagotovo preizkusili tudi mi. Polna različica Resident Evil 2 bo izšla 25. januarja za PC, Xbox One ter PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime