The Division 2 ne bo izšel na Steamu, temveč znotraj Epic Store

Kot kaže je Epic Store uspelo privabiti tudi večje založnike. Ravno danes so obelodanili delno partnerstvo z Ubisoftom. Tako nekaj njihovih iger ne bo izšlo na Steam platformi ampak izključno znotraj Uplay in Epic Store.

Prvi skupen podvig bo v naslovu omenjena igra, ki izide marca. Ubisoft:” Trenutno nimamo nobenih načrto o izdaji Tom Clansy’s The Division na Steamu. Z Epic bomo sodelovali kot partnerji v izbranih igrah, ki bodo naznanjene tekom leta. Zaupamo, da bo uporabniška izkušnja za naše privržence tako še boljša, vse od prednaročil do igranja beta različice. Epic stresa igričarsko industijo in utečene distribucijske modele, zaradi tega jih želimo podpreti.”

The Division 2 je že bil prikazan tudi znotraj Steama in ga še vedno lahko najdeš znotraj Steam podatkovne baze, ampak predstavitvena stran je bila nedavno odstranjena.

HOP.si: Ne maram razrobljenosti, kjer je za vsak naslov potrebno imeti nameščene raznorazne zaganjalnike. Nobeden (meni poznan) razen GoGa se ni odločil za pristop brez DRM zaščite, ki uporabniku dejansko omogoči lastništvo in prosto razpolaganje nad kupljenimi igrami. Tako gre bolj kot ne za kopije Stemovega koncepta, kjer jih medsebojno razlikujejo zgolj marže in priljubljenost. Za kupce ne ponujajo ničesar drugega kot porabo dragocenega časa in prezgodnje sivenje las. V kolikor se bo trend nadaljeval, bodo igralci preprosto migrirali na druge platforme, kar se v manjši meri že dogaja.”

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime