Glasuj za igro leta 2018 projekt je zaključen! In zmagovalna igra je…

Ob koncu decembra smo se domislili zanimive ankete, kjer bi lahko uporabniki glasovali za svoj najljubši naslov in tako bi dobili zanimiv vpogled v navade igričarske industrije v Sloveniji.

Časa za glasovanje je bilo dovolj, na izbiro pa ste imeli pestro ponudbo različnih naslovov in sedaj je čas, da preštejemo glasove ter poleg tega še izžrebamo 3 nagrajence, ki so zadeli lepe igričarske dobrote.

Je sploh kakšno presenečenje, da je z ogromno razliko na vrhu zavladal Fortnite? Špil, ki je obnorel tako mladino kot starino ter se poleg tega razširil še v športne vode, saj ga nabijajo slavni nogometaši in tudi Luka Dončić, je preprosto pojedel konkurenco.

Drži, špil je vedno v sitemu Zgodnjega dostopa in glede na to ne bi smel biti na dotični lestvici a zanimalo nas je, kako se bo obnesel v primerjavi z drugimi uspešnicami iz leta 2018.

Fortnite je tako zavladal z več kot 60% glasovi. Na drugo mesto se je zavihtel Red Dead Redemption 2, bron pa je pobral odlični in PS4 ekskluzivni God of War.

Osebno sem navijal za Divinity: Original Sin 2 ampak očitno sem med redkimi v Sloveniji, ki se navdušujejo nad dobrimi RPG igrami.

Kakorkoli že, razpored iger si lahko ogledate spodaj, sedaj pa je čas da še izžrebamo zmagovalca.

Sodelovalo je 667 igralcev zato nam ne preostane drugega kot naključen met kocke. Ta je odločila sledeče tri zmagovalce:

  • Matija Knez (SpeedLink slušalke Medusa Street XE, Speedlink bluetooth zvočnik Xilu, 18K Gold AK47 CS:GO obesek za ključe)
  • Ian Pušnik (Speedlink gamepad NX Strike, Speedlink bluetooth zvočnik Xilu, 18K Gold AK47 CS:GO obesek za ključe)
  • Nace (SpeedLink Zvočnik Portajoy bluetooth stereo, Speedlink bluetooth zvočnik Xilu, 18K Gold AK47 CS:GO obesek za ključe)

Nagrajence smo obvestili preko e-maila in jim iskreno čestitamo za nagrade.

Kakšne igre smo pa izbrali mi? Oglejte si naš prvi del 20-ih najboljših iger iz leta 2018!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime