Odrešitelj MMORPG žanra, Ashes of Creation, predstavlja obleganje gradov

Zelo uspešen kickstarter projekt Ashes of Creation iz meseca v mesec hiti proti svojemu izidu. Do tam bo še dolga pot ampak zaenkrat kaže vse zelo dobro, igra je trenutno močna luč upanja za ta umirajoči žanr.

Trenutno razvijalci skupaj s svojo zvesto skupnostjo izdelujejo boj, ki naj bi bil nekakšen hibrid med akcijskim in tradicionalnim, tega pa najdemo v večini podobnih igrah. Za testiranje so ustvarili kot nekakšen “battle royal” način igre, kjer se borijo eden proti drugemu.

Zadnja različica igre je prinesla v svet tudi obleganje gradov, ki ga lahko trenutno še danes testiramo, saj je ta v odprti beti. Poleg tega so razvijalci naznanili tudi prihod šestih novih klas.

Nove klase

V posnetku si lahko ogledate kako izgleda obleganje gradov, uporaba katapultov in vse ostalo kar spada v fantazijsko obarvan svet.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Zakaj pa odrešitelj? MMORPG žanr je močnejši kot kadarkoli prej, mogoče res ni novosti v gameplayu ampak dokler ne bo možna velika interaktivnost v svetu primer Fallout 76 ampak v MMORPG velikosti, se ne bo kaj veliko spremenilo.

    Drugo pa ta igra izgleda totalno bedna, kaj ti pomagajo “unikatne” ideje, če pa maš gameplay za kurac.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime