Anthem dobil nov, 8 minutni igralni posnetek

Anthem je poskus priznanega razvijalca RPG iger, kateri sliši na ime Bioware, da se zopet pokaže na mapi spoštovanih proizvajalcev igričarskih izdelkov, a tokrat želijo zasloveti v večigralskem žanru.

Naslov, ki že od samega začetka spominja na Destiny, nas bo postavil v mehansko obleko, imenovano Javelin. Z njo bomo postali praktično superheroj, saj nas bo dvignila v višave, postali bomo odporni na poškodbe, zraven tega pa bomo lahko sprožili še kako posebno veščino.

V Anthemu naj bi bila prisotna močna štorija, ta pa nas bo vodila skozi naravnost čudovito okolico, kjer bo nevarnost na nas prežala na vsakem koraku. Špil bo moč preigravati samotarsko ali pa v povezavi s še tremi drugimi igralci, seveda se bo za odpravo najhujših beštij potrebno povezati v skupino.

25. januarja je prvim datum, kjer bo Anthem dejansko moč preizkusiti. VIP demo, kakor se zadeva imenuje, bo trajal dva dni, do njega pa bodo lahko dostopali samo tisti, ki so igro prednaročili ali pa tisti, ki so naročeni na EA-jev servis Origin Access.

Ista demo različica bo postala na voljo za vse 1. februarja, ta pa bo prav tako na voljo samo dva dni. Ves napredek, ki ga boste storili v demo verzijah se ne bo prenesel v polno inačico igre.

Anthem izide 22. februarja, spletna stran IGN pa si je pridobila čisto nov igralni posnetek, katerega si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime