Netflix viša svoje cene

Popularni pretočni servis filmov in serij čedalje več uporabljamo tudi Slovenci, zato bo marsikdo med vami užaloščen ob novici, da gledanje kmalu ne bo več tako poceni kot je bilo v preteklosti.

Netflix bo namreč kmalu zvišal cene za vse svoje pakete. Osnovni paket, kjer lahko gledate na samo eni napravi in kjer nimate HD opcije, se bo zvišal iz 7,99 € na 8,99 €.

Malce bolj napredni, kjer imate HD opcijo in omogočeno gledanje na dveh napravah, bo po novem veljal 11,99 € (prej 9,99 €), medtem ko boste za Premium zadevo obrani za največ in sicer za 15,99 € (prej 11,99 €).

Zvišanje cen ni zanemarljivo, je pa vprašanje, koliko časa bodo take cenovne postavke obveljale.

Netflix ima čedalje večjo konkurenco, saj svoje pretočne servise ustvarjajo veliki igralci kot so Disney, CBS in NBC, poleg tega pa so tu že obstoječi giganti tipa HBO ter Hulu.

Vsi večji igralci si lastijo svoje licence za filme ter serije, ki seveda nato ne bodo več na voljo na Netflixu. Slednjemu ne ostane drugega kot da začne ustvarjati svojo, originalno vsebino, vse to pa seveda stane lepe denarce, zato zvišanje cen ni ravno presenetljivo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!