V The Elder Scrolls Online prihajajo zmaji

Elder Scrolls Online je MMO, ki je sicer imel težaven začetek a je skozi leta, s pridnim dodajanjem nove vsebine in posodobitvami, prerasel v eno bolj zanimivih večigralskih izkušenj.

Razvijalec ZeniMax Online Studios je včeraj izdal nekaj novih podrobnosti glede prihajajoče razširitve Elsweyr.

Ta bo po velikosti podobna lanskoletnemu poglavju Summerset, tokrat pa se bomo podali v domovino mačjih Khajiitov.

Čaka nas nova zgodba, nov Trial imenovan “Sunspire” ter novi dogodki, imenovani “Dragon Attacks”.

Zmaji bodo v svetu Elder Scrolls Online nosili zelo pomembno vlogo, saj bo celotno leto 2019 posvečeno prav tem krasnim a strahospoštovanja vrednim bitjem.

Februarja bomo namreč prejeli Wrathstone game pack, junija dodatek Elsweyr, med 1. julijem ter 30. septembrom pa nas čaka skupek novih temnic. Leto bo zaključil nov DLC, ki bo zopet prinesel novo zgodbo.

Čaka nas tudi novi igralni razred in sicer bo to Necromancer. Ta bo za boj uporabljal predvsem trupla, saj bo preko urokov lahko obudil kadavre in jih nabral v svojo posadko.

Elsweyr je že na voljo za prednaročilo, neučakanci boste nagrajeni s posebnimi predmeti ter mounti, z igranjem ekspanzije pa boste lahko pričeli takoj, saj ne bo potrebno dokončati že prej izdane vsebine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Za nov class bi bilo fajn omeniti, da bo imel zanimivo mehaniko in sicer njegovih spellov ne boš smel uporabljat v okolici NPCjev, ker je v tem času bilo prepovedano biti nekromant (tudi večina zlikovcev so nekromanti) in tako boš dobil bounty na sebe in te bodo stražari v vsakem mestu potem napadali.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime