Alien: Blackout bo mogoče izšel tudi na Nintendo Switch

FoxNext je oznanil prihod igre Alien: Blackout tudi za konzolo Nintendo Switch.

Seveda ni še nič potrjeno, saj je predstavnik samo v intervjuju povedal, da če bi izbirali na katero konzolo bodo še dodali svojo igro, bi to bil Nintendo Switch.


Kot vsaka mobilna igra do sedaj, je tudi Alien: Blackout zelo razjezil svoje privržence, saj veliko ljudi še vedno pričakuje nadaljevanje zelo dobrega Alien Isolationa.

Zaenkrat ostaja Alien: Blackout na mobilnih napravah, a verjetno ga bomo lahko igrali tudi na konzoli kot je Nintendo Switch in mogoče tudi PlayStation 4 ter Xbox One.

Do takrat pa veselo mobilno igranje! /s

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!