Atlas je bil zopet napaden s strani hekerjev – tokrat so svetu zavladali zmaji

Oh, ta Atlas.

Samo dva dni nazaj smo pisali o temu gusarskemu MMOju, katerega so se na že malce komičen način polastili hekerji.

Izkoristili so namreč slabo zavarovan Steam račun administratorja in v špil prinesli zadeve kot so tanki iz prve svetovne vojne, leteče kite ter letala.

Razvijalec Grapeshot Games je hitro ugasnil strežnike ter jih povrnil na prejšnje stanje, igralci pa so zaradi tega izgubili okoli 5 ur igralnega časa.

Grapeshot je takrat dajal, da se takšne stvari ne bodo dogajale več a se je moral včeraj hitro ugrizniti v jezik.

Atlas je bil znova podvržen napadu, ta pa je bil malce drugačen od prejšnjega. Sicer so ostali leteči kiti, pridružila pa se jim je povsem nova beštija v obliki letečih zmajev.

Poleg tega so nepridipravi dobili nadzor nad tekstovnimi obvestili in so preko njih nagovarjali igralce, da se naročijo na kanal znanega YouTuberja, ki sliši na ime PewDiePie.

Grepeshot je moral spet ugasniti strežnike in tako so igralci, na ameriških PvP serverjih, izgubili nekje tri ure igralnega časa.

Razvijalec pravi, da se napadalci tokrat niso polastili nobenega Steam računa ampak so izkoristili varnostno luknjo, ki pa je bila sedaj zakrpana.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!