Yakuza Kiwami prihaja februarja na PC

Serija Yakuza Kiwami izhaja vse od leta 2005 in do sedaj smo prejeli že kar nekaj nekaj delov franšize, katera se potopi v okolje japonske mafije.

Založnik SEGA se je odločil prinesti nekaj uličnega kriminala tudi na PC. Na Steamu si lahko zaenkrat prenesemo Yakuza 0 in že dolgo časa krožijo govorice, da se zna poslednji del, Yakuza 6, pojaviti tudi na namiznih računalnikih.

Končno se je začelo pa nekaj premikati tudi na predelavi originalnega dela, kateri sliši na ime Yakuza Kiwami. Ta je že dolgo časa vpisan v Steam a presneta zadeva nikakor noče dejansko iziti.

Včeraj pa je SEGA končno pokazala nekaj novih informacij, v obliki kratkega GIFa. Ta morda na prvi pogled ne izgleda prav nekaj posebnega, pozorni gledalec pa ob koncu lahko zagleda kratek prebliks teksta.

Ta je dejansko datum izida in se bo očitno zgodil 19. februarja 2019.

Založnik pravi, da bo naslov na PC-ju podpiral 4K ločljivost, sličice na sekundo ne bodo omejene, prav tako pa naj bi zadeva vsebovala izboljšane kontrole.

Slednje je precej dobra novica, saj je Yakuza 0 vsebovala precej slabo prilagojeno nadzorno shemo, še posebej za uporabnike miške in tipkovnice.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime