Kdo so najbolje rangirani igralci v Sloveniji?

S pričetkom devete sezone igre League of Legends na naš portal ponovno prihaja lestvica najboljših slovenskih igralcev. Na njej lahko preverite trenutne ranke vseh igralcev, ki so bili dodani in vidite njihovo primarno pozicijo, ki jo igrajo. Na lestvico se lahko dodate tudi sami ter se primerjate z najboljšimi v Sloveniji!

Obrazec za dodajanje igralca

Dodajanje na lestvico je enostavno in hitro, na njej pa lahko označite še zainteresiranost za ekipe ter prikažete svojo najljubšo vlogo v igri. Ob dodajanju morate opraviti še verifikacijo računa, tako da lahko vsak igralec doda samo svoj račun. Ob dodajanju računa se vam bo izpisala avtomatsko generirana koda, ki jo morate vnesti v igro.

Navodila, ki prikazujejo verifikacijo vašega računa z našo lestvico.

Na lestvico bodo dodani tudi slovenski profesionalni igralci kot so Mikyx, Nemesis, Phaxi, Crownshot, Kektz, premK in ostali, tako da boste lažje spremljali tudi njihove igre ter ranke. Povabite torej vaše prijatelje in znance! Lestvico najdete spodaj!

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!