Pričenja se že 9. sezona igre League of Legends

Pridružite se Slovenski League of Legends lestvici, klikni me.
Z današnjim dnem se tudi uradno pričenja že deveta sezona igre League of Legends, ki bo ponovno prinesla nekaj novosti. Pri Riot Games so naznanili novega heroja ter obilico sprememb že obstoječih herojev.

Največ sprememb bo prišlo seveda v ranking sistem, kjer se nam obetajo zanimivi podvigi z novimi ranki ter nov sistem pridobivanja ranka po prvih igrah.

Ko boste odigrali prvo igro nove sezone, boste prejeli provizoričen rank, ki bo predstavljal vaš najnižji možen rank. Torej pod tem določenim rankom, po vaših prvih 10 iger ne boste končali, kar seveda pomeni, da boste vsaj približno vedeli, kje se trenutno nahajate. Po vsaki zmagi boste prejeli točke LP, medtem ko vam poraz točk ne bo odvzel. Ko boste končali vaših prvih 10 iger, pa bo rank viden tudi ostalim.

Poleg tega, so se pri Riotu odločili dodati dva nova ranka, imenovana Iron (“železo”) ter Grandmaster (“velemojster”). Železni rank bo še nižje od bronastega, kar pomeni, da bodo tam najmanj izkušeni igralci lige legend. Medtem ko bodo velemojstri prišli med ranka Master ter Challanger. Ta novost bo definitivno še dodatno razdelila igralce, kar pa je definitivno plus za vsako igro. Vsak rank je izgubil tudi svojo peto divizijo (division V), tako da je najnižja možna divizija sedaj četrta.

Sezona 9 bo razdeljena tudi v 3 dele, med katerimi ne bo premora. Vsako sezono boste pridobili okvir trenutnega ranka, ki bo prikazan na vašemu profilu. Z vsakim novim delom sezone pa boste lahko vaš okvir nato nadgradili. Nagrade ob koncu sezone ostajajo enake, kjer se bo še vedno gledal vaš rank celotne sezone.

Prihaja tudi nov heroj z imenom Sylas, ki bo prišel nekje med popravkom 9.2. Riot Games je že izdal kratko animirani videoposnetek ter opis heroja, ki si ga lahko preberete tukaj.

Pridružite se Slovenski League of Legends lestvici, klikni me.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime