Celotno serijo odličnih avantur Deponia: The Complete Journey lahko trenutno dobite povsem brezplačno

Serija Deponia je sestavljena iz treh delov in gre se za praktično staošolske pustolovščine, kjer vas čakajo kar precej zaguljene uganke ter veliko klikanje po zaslonu ter preizkušanja kombinacij predmetov za napredovanje zgodbe.

Ni pa to vse kar ponuja, saj vas bodo navdušili še simpatični liki ter precej zanimiva zgodba, poleg tega pa špilu uspe nekaj, česar se igričarska industrija izogiba na vse pretege: nasmejati igralca.

To ji ne uspe z nekimi smešnimi igralnimi prijemi tipa Saints Row, kjer nič hudega sluteče pešce napadamo z ogromnim dildom ampak preko brithenga dialoga ter smešnih situacij.

Prvi del je še nekako najboljši medtem ko sta naslednika še vedno dobra, a izvirnika ne presežeta. In sedaj lahko celotno trilogijo dobite povsem brezplačno!

Spletna stran Humble Bundle namreč za omejen čas ponuja paket Deponia: The Complete Journey, vse kar morate narediti pa je, da ustvarite račun (če tega še nimate) ter se naročite na njihove novice. Če ste “newsletter” že naročeni pa preprosto kliknite “Get the Game” in že ste postali srečni dobitnik ključa, katerega registrirate na Steamu.

Akcija velja samo še do jutri oz. dokler jim ne potečejo zaloge zato brž kliknite sledečo povezavo in se pozabavajte v avanturah, ki svoj navdih črpajo iz zlate dobe pustolovščin.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime