Celotno serijo odličnih avantur Deponia: The Complete Journey lahko trenutno dobite povsem brezplačno

Serija Deponia je sestavljena iz treh delov in gre se za praktično staošolske pustolovščine, kjer vas čakajo kar precej zaguljene uganke ter veliko klikanje po zaslonu ter preizkušanja kombinacij predmetov za napredovanje zgodbe.

Ni pa to vse kar ponuja, saj vas bodo navdušili še simpatični liki ter precej zanimiva zgodba, poleg tega pa špilu uspe nekaj, česar se igričarska industrija izogiba na vse pretege: nasmejati igralca.

To ji ne uspe z nekimi smešnimi igralnimi prijemi tipa Saints Row, kjer nič hudega sluteče pešce napadamo z ogromnim dildom ampak preko brithenga dialoga ter smešnih situacij.

Prvi del je še nekako najboljši medtem ko sta naslednika še vedno dobra, a izvirnika ne presežeta. In sedaj lahko celotno trilogijo dobite povsem brezplačno!

Spletna stran Humble Bundle namreč za omejen čas ponuja paket Deponia: The Complete Journey, vse kar morate narediti pa je, da ustvarite račun (če tega še nimate) ter se naročite na njihove novice. Če ste “newsletter” že naročeni pa preprosto kliknite “Get the Game” in že ste postali srečni dobitnik ključa, katerega registrirate na Steamu.

Akcija velja samo še do jutri oz. dokler jim ne potečejo zaloge zato brž kliknite sledečo povezavo in se pozabavajte v avanturah, ki svoj navdih črpajo iz zlate dobe pustolovščin.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Popularna Pokimane se za nekaj časa poslavlja od streamanja

Popularna Imane Anys, ki jo internetno občinstvo pozna pod imenom Pokimane, je včeraj na Twitterju izdala obsežno pismo, ki je v bistvu...

Call of Duty Modern Warfare na PC-ju sedaj zasede več kot 220 GB prostora

Nedavno smo dobili 5. sezono za igro Call of Duty Modern Warfare, ki je te dni popularna predvsem zaradi svoje brezplačne battle...

Samsung prikazal svoj največji telefon do sedaj: Galaxy Note 20 Ultra

Podjetje Samsung je včeraj razkrilo kup izdelkov, med katerimi pa so izstopali predvsem trije produkti. Povsem nova serija S30...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!