HOPsi prodaja čisto svoj merch!

Ste vedeli, da je moje življenje, sestavljeno od pisanja novic in recenzij na portalu HOPsi, vsak dan podvrženo zahtevam horde oboževalcev?

Dnevno so namreč na sporedu vprašanja tipa: “ej, kako to, da si tako dober v Fortnitu?” ali pa “ej, kako to da pišeš tako zanimive novice?” ali pa “a lahko prosim nehaš snemat videe, ker mi od tvojega glasu krvavijo ušesa?”.

In vse to breme nosim brez izgovorov, vsak dan posebej. A pojavljati so se začela spet nova vprašanja, ki se tičejo predvsem mojega modnega izgleda in tu bom potegnil črto in z vami delil košček svoje modne pojave. Nenazadnje, kdo drug še v Sloveniji nosi Farming Simulator kapo?!

Šalo na stran, nekaj ljudi nas je vprašalo, zakaj ne ponujamo nobenega “mercha” in kot vedno, smo vedno tu, da vam poslušamo in se odzovemo na vaše želje.

Par Photoshopovskih skic kasneje in že imamo na voljo prve majice!

Teh je zaenkrat peščica in se navezujejo na moderne igre tipa Fortnite ter PUBG a kakšna vas zna vendarle presenetiti.

Zaenkrat so na voljo v črni, temno rdeči ter modri barvi, če pa bo želja, bomo dodali tudi nove barve različice.

Ponudba se bo sčasoma še močno razširila in če bo seveda zanimanje, bomo vpeljali tudi kak drug tip oblačila kot so denimo puloverji, kape ter podplati za čevlje (eno od tega ni res).

Za svoj nakup preprosto kliknite spodnjo povezavo in si izberite svoj želeni izdelek, nakup pa potem zaključite na spletni strani EIGRE.si, kjer lahko še izberete svojo barvo ter velikost.

Mimogrede, če ste majično ustvarjalni, nam lahko pošljete svoj predlog majice in če nam bo dizajn zanimiv in ga bomo objavili na naši spletni strani, vam pošljemo nagrado ter častimo eno majico z vašo velikostjo!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime