Tudi Netflix si je zaželel superherojev

Pri Netflixu so si zaželeli superherojskih serij, ki jih do sedaj še niso imeli na svoji pretočni platformi. S serijama The Umbrella Academy ter Titans bodo pritegnili predvsem tiste Marvel superherojske oboževalce, ki še niso prišli na svoj račun pri uporabi Netflixa.

Serija Titans je svojo premierno sezono že izdala, saj so v preteklem koledarskem letu izdali 11 delov ter sezono zaključili pred božičnimi prazniki. No za vse ne-Američane, smo serijo morali čakati vse do 11. januarja letos, ko jo je Netflix objavil tudi za nas. Mnogi so mnenja, da je poznejši dostop ostalim mednarodnim deželam nekako uničil željo po gledanju serije, a so mnenja o prvi sezoni vseeno precej pozitivna. V prvi sezoni so predvsem na račun prišli oboževalci Batmana, saj ga velikokrat srečamo polek štirih glavnih igralcev, ki posedujejo različne supermoči. Če ste tudi vi oboževalec DC stripov in superherojev, je serija Titans in njena prva sezona prav nalašč za vas. Uradnega datuma za izid druge sezone še ni, je pa predvidenih novih 12 delov, kjer lahko pričakujemo seveda tudi nove superheroje.

No druga superherojska serija, ki pa še ni doživela svoje premierne epizode, ne bo vsebovala Marvelovih superherojev. Gre za serijo z naslovom The Umbrealla Academy, ki bo svojo premierno epizodo dočakala 15. februarja na Netflixu. Zgodba sega v leto 1989, ko se rodi 43 dojenčkov, ki so nerazložljivo rojeni enaki materi, ki dan pred porodom ni kazala znakov nosečnosti. Sedem otrok posvoji Sir Reginald Hargreeves, milijarder, ki ustvari tako imenovano Umbrella Academy, da bi rešil svet. A vse ne gre po planu, saj se družina, ko otroci odrastejo do najstniških let razpade. Zgodba se v večini nato dogaja ob šestih že odraslih bratov in sester, ki skušajo razvozlati smrt njihovega očeta, poleg tega pa se borijo še z globalno apokalipso.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime