Netflix naj bi delal na novi Resident Evil seriji

Mesec januar je bil zavit v ime Resident Evil.

Veliko pričakovanj je najprej vzbudila predelava drugega dela serije, ki nosi ime Resident Evil 2 Remake in špil JE izpolnil vsa pričakovanja (recenzija kmalu), na krilih vsega tega navdušenja pa je na površje izplavala nova govorica.

Netflix naj bi se zagrel za izdelavo povsem nove televizijske serije, katera naj bi bila zasnovana na Resident Evil svetu.

Kakor se sicer sliši super in fajn, imamo za vas dobro in slabo novico.

Začnimo z dobro.

Nova serija naj bi se osredotočila na zloglasno korporacijo Umrella, katera se je s svojim dežnikastim, rdeče-belim logotom vtisnila mnogokomu v spomin. Tako naj bi dobili globlji vpogled v notranje delovanje te organizacije ter razkrili motive za vsemi zlobci.

In sedaj slabe.

Novi televizijski izdelek naj bi se osredotočal na obdobje, ko se je T-Virus razširil že povsod in tako naj bi že takoj od začetka dobili post-apokaliptično obdobje. Kot vsi vemo, so najboljši deli zombie ekranizacij, počasno stopnjevanje razširitve virusa, saj to močno doda atmosferičnosti, ko končno “drek zadane ventilator”.

Druga slaba novica je, da bo za serijo stal studio Constantin Film. Ti so zaslužni za vse Resident Evil filme (da, tiste s prelestno Jovovičko) a so bili vsi, razen prvenca, kratko malo zanič.

Kljub temu, da so se filmi v kasnejših delih popolnoma odtujili od igričarskega izročila, so bili vsi po vrsti velik blagajniški hit, kar je zame velika škoda, saj bi raje spremljal avanture znanih likov kot so Leon S. Kennedy in Claire Redfield kot pa herojev iz filmov.

Uradnega zaenkrat ni še nič zato bomo pozorno spremljali vsa nadaljnja dogajanja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!