Dragon Ball Project Z je nov RPG s strani Bandai Namaco

Bandai Namaco je pokazal popolnoma nov akcijsko obarvan RPG, imenovan Dragon Ball Game: Project Z.

Poleg same najave igre, so razvijalci pokazali tudi nov napovednik, ki nam prikaže najbolj priljubljenega karakterja, Goku-ja, ki kot vedno rešuje šibkejše pred nepridipravi.

Žal se še ne ve, kako se bo sama zgodba odvijala v novi igri, ampak po imenu naslova lahko sklepamo, da bo šlo za dogodke, ki so se odvijali v Dragon Ball Z.

Tudi iz samega napovednika žal ne izvemo prav veliko. Verjetno bomo kaj več dejanskega igranja videli šele na letošnjem E3 dogodku, izid lahko pričakujemo šele proti koncu leta 2019 ali v začetku 2020.

Za PC, XB1 in PS4 ter mogoče tudi NW.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!