RAGE 2 z novim, 15 minutnim igralnim napovednikom

Maja bo vsem oboževalcem hitrih in akcijskih prvoosebnih streljačin zelo luštno, saj bo izšel RAGE 2, ta pa obljublja marsikaj.

Post-apokaliptična streljačina, ki s svojimi živimi barvami močno spominja na nedavno napovedani Far Cry New Dawn, bo združevala streljanje, vožnjo različnih vozil ter nabiranje opreme.

Včeraj je izšel povsem nov napovednik, ki prikaže kar 15 minut igranja. In zadeva izgleda močno impresivna.

RAGE 2 bo očitno neka mešanica iger DOOM ter Borderlands in kaj takega nam trenutno presneto primanjkuje. Osebno se vedno veselim strelskih iger, kjer je akcija hitra in vam ne da dihati, še bolj pa je, če vse to zavito v čisto enoigralsko izkušnjo.

Špil razvijata tako id Software, kot tudi Avalanche Studios in nedavno sta razvijalca potrdila, da se bo šlo za čisti enoigralski naslov.

Tako ne bo prisotnega nobenega večigralstva, niti nobenega sodelovalnega načina, saj se želijo razvijalci osredotočiti povsem na enoigralsko izkušnjo.

RAGE 2 bomo lahko začeli preigravati 14. maja 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!