Tudi Fortnite bo del Super Bowla

Vsak dan smo bližje 53. Super Bowlu, ki bo letos potekal v Atlanti, zvezni državi Georgia, natančneje na Mercedes-Benz stadionu.

Epic Games je oznanil vrnitev NFL preoblek v igro za prihajajoči vikend, v katerem se bo odvijal zaključni del letošnje NFL sezone. Poleg vrnitve NFL skinov, bo Epic odprl tudi nov mode, v katerem se bo 40 igralcev v igri 20 na 20 spopadlo za “naslov” Super Bowla. Dvajset igralcev bo postavljenih na ekipo New England Patriotsov, medtem ko bo druga dvajseterica igrala za Los Angeles Ramse.

https://twitter.com/FortniteGame/status/1090279344952565763

Dogodek se bo začel v soboto 2. februarja ob 1.00 zjutraj po našem času, kjer bo v trgovini možno kupiti tudi posebne preobleke za obe ekipi v beli barvi. V nedeljo ob 1.00 po našem času, pa boste lahko v trgovini prevzeli tudi zastonjsko Pigskin igračko, ki bo predstavljala omenjeni Super Bowl.

Skine je bilo možno kupiti v novembru preteklega leta in so stali 1,500 V-bucksov. Omogočeni so bili za štiri dni, tokrat pa bodo verjetno še manj časa, zato imejte vaše denarnice pripravljene!

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!