Tudi Fortnite bo del Super Bowla

Vsak dan smo bližje 53. Super Bowlu, ki bo letos potekal v Atlanti, zvezni državi Georgia, natančneje na Mercedes-Benz stadionu.

Epic Games je oznanil vrnitev NFL preoblek v igro za prihajajoči vikend, v katerem se bo odvijal zaključni del letošnje NFL sezone. Poleg vrnitve NFL skinov, bo Epic odprl tudi nov mode, v katerem se bo 40 igralcev v igri 20 na 20 spopadlo za “naslov” Super Bowla. Dvajset igralcev bo postavljenih na ekipo New England Patriotsov, medtem ko bo druga dvajseterica igrala za Los Angeles Ramse.

https://twitter.com/FortniteGame/status/1090279344952565763

Dogodek se bo začel v soboto 2. februarja ob 1.00 zjutraj po našem času, kjer bo v trgovini možno kupiti tudi posebne preobleke za obe ekipi v beli barvi. V nedeljo ob 1.00 po našem času, pa boste lahko v trgovini prevzeli tudi zastonjsko Pigskin igračko, ki bo predstavljala omenjeni Super Bowl.

Skine je bilo možno kupiti v novembru preteklega leta in so stali 1,500 V-bucksov. Omogočeni so bili za štiri dni, tokrat pa bodo verjetno še manj časa, zato imejte vaše denarnice pripravljene!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime