Assassin’s Creed Chronicles: China trenutno brezplačen v Uplay trgovini

Če ste se morda naveličali preigravanja grške avanture v Assassin’s Creed: Odyssey, je morda čas, da svoje morilske odprave preizkusite v Kitajski.

Assassin’s Creed Chronicles: China je namreč trenutno na voljo povsem brezplačno v Ubisoftovi trgovini Uplay.

Serija Chronicles se sicer malce razlikuje od glavnih naslovov, saj se akcija od odprtega sveta, preseli na stransko gledano premagovanje ovir in zlobnežev.

V tej 2.5D avanturi bomo sledili zgodbi junakinje Shao Jun, katera se vrne v Kitajsko z namenom maščevanja. Obiskali boste zanimive in historične lokacije kot so The Forbidden City, The Great Wall in Port of Macau.

Igranje je sestavljanja iz prečkanja ovir, vihtenja orožij in zanimivih orodij, ob spopadu z nasprotniki pa bo treba biti agilen in se prebrisano skrivati v sencah.

Assassin’s Creed Chronicles: China si lahko brezplačno pridobite vse do 5. februarja in si tako prišparate 10 €. Za prenos in aktivacijo obiščite sledečo povezavo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!