DJ Marshmello izvedel prvi virtualni koncert v igri Fortnite

Razvijalec Epic je že nekaj časa dražil svoje igralce s posebnim dogodkom, ki se bo odvil v njihovi večigralski igri Fortnite.

In včeraj se je to končno zgodilo, saj so bili igralci prisotni prvemu virtualnemu koncertu v svoji priljubljeni igri.

Sicer so neutrudni “dataminerji”, ki pregledujejo datoteke posodobitev za morebitnimi sledmi prihajajočih predmetov in dogodkov, malce pokvarili Epicovo presenečenje.

Še pred uradno najavo so odkrili obleko in čelado priljubljenega DJ Marshmellova.

Ta na svojih koncertih nosi belo, penasto obleko in tipu tudi ni tuje preigravanje Fortnita. Prav on se je namreč povezal z znanim streamerjem Ninjo in skupaj sta zmagala E3 Celebrity Pro Am turnir.

Sedaj pa se je odločil igralcem in tudi sami igri pokloniti nekaj posebnega.

Celotna zadeva se je odvila na lokaciji Pleasant Park, kjer se ponavadi nahaja nogometno igrišče, sedaj pa se je tam pojavil ogromen oder, na platnu pa je bila izrisana ura, katera je odštevala zadnje sekunde do koncerta.

In potem se je začelo.

Marshmello se je pojavil na odru v svoji značilni obleki, izrisali so se ogromni hologrami in začela se je udarna glasba. Nad publiko so se spustili ogromne žoge, z narisanimi smeškoti, te pa so igralci med sabo odbijali s pomočjo svojih krampov.

Streljanje je bilo za nekaj časa onesposobljeno in po dolgem času so igralci odložili orožje in se prepustili predvsem plesu. Veliko njih je imelo enako Marshmello obleko ter njegovo orožje, žal pa na oder niso mogli.

Dogodek je bil sila zanimiv in kaže na to, da Epicu ne bo kmalu zmanjkalo frišnih idej za trenutno najbolj priljubljeno igro na svetu.

Ko je bilo koncerta konec, so bili igralci katapultirani v nebo in kmalu se je zopet začela stara, dobra Fortnite akcija.

Nad dogodkom je bil navdušen tudi sam Marshmello, saj je dogodek označil za zgodovinskega in je kasneje na Twitterju napovedal ponovitev koncerta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime