Prihaja nova battle royale igra, tokrat postavljena v svet Titanfalla

Franšiza Titanfall šteje samo dva dela a je vseeno bila toplo sprejeta med igralci, ki so si zaželeli večigralske zabave z ogromnimi roboti.

Čeprav nam je Titanfall 2 serviral precej močno in zanimivo kampanjo (enica je bila samo večigralna), bo sedaj razvijalec Respawn dostavil novo dozo večigralske zabave.

Apex Legends, kakor se zadeva uradno imenuje, bo postavljena v svet Titanfalla, v njej pa se bo na mapi udarilo 60 sodelujočih v, zadnje čase neizogibnem, načinu battle royale.

Apex Legends je precej zanimiv naslov.

Kot prvo, človek bi pričakoval, da bo glede na svoje Titanfall izročilo, posedoval seveda robote vendar temu ne bo tako. Akcija bo precej običajna, torej bomo streljali mesnate nasprotnike, kar zna marsikoga pustiti razočaranega.

Druga čudnost je, da bo baje Apex Legends izšel že enkrat ta teden. To spet ni tako nenavadno, saj založnik EA v Titanfall nikoli ni vlagal iz vidika oglaševanja, zato ne bi bili presenečeni, če bo špil imel ob začetku manjšo igralno bazo.

Več informacij bo znanih danes, saj je Respawn začrtal prenos v živo na svojem Twitch kanalu in ob nekje petih bomo o Apex Legends videli veliko več.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime