Creative Assembly razvija svojo prvo streljačino

Razvijalci videoiger Creative Assembly so potrdili prihod svoje prve streljačine za katero je izvedel tudi režiser filma Okrožje 9 (District 9).

Creative Assembly je sicer najbolj znan po igrah Alien:Isolation, Total War – Warhammer, Rome Total War, Halo 2 Wars in ostalih, a do sedaj še niso razvili FPS igre. Na obisk v pisarne je prišel Neill Blomkamp, režiser filmov, ki je priznal navdušenje nad igro Alien Isolation. Drugih informacij o igri pa zaenkrat še ni, tako da bomo za izid najbrž čakali še kar lep čas.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

1 KOMENTAR

  1. Alien insolation je po moje najbolj strašljiva oz. napeta igra. Še posebej med drugim naredi tako vzdušje tudi to, ker igro lahko shranjuješ samo na določenih lokacijah, zato če crkneš par sekund pred save lokacijo, moreš spet iti od zadnje shranjene lokacije, ki je lahko minila pol ure ali več .. Pa tudi grafika je odlična, isto tudi sama zgodba, ki je dokaj podobna prvemu delu filma, in ogromno funkcij lahko uporabljaš … tudi to mi je zanimivo, da lahko po jaških hodiš.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!