Creative Assembly razvija svojo prvo streljačino

Razvijalci videoiger Creative Assembly so potrdili prihod svoje prve streljačine za katero je izvedel tudi režiser filma Okrožje 9 (District 9).

Creative Assembly je sicer najbolj znan po igrah Alien:Isolation, Total War – Warhammer, Rome Total War, Halo 2 Wars in ostalih, a do sedaj še niso razvili FPS igre. Na obisk v pisarne je prišel Neill Blomkamp, režiser filmov, ki je priznal navdušenje nad igro Alien Isolation. Drugih informacij o igri pa zaenkrat še ni, tako da bomo za izid najbrž čakali še kar lep čas.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

1 KOMENTAR

  1. Alien insolation je po moje najbolj strašljiva oz. napeta igra. Še posebej med drugim naredi tako vzdušje tudi to, ker igro lahko shranjuješ samo na določenih lokacijah, zato če crkneš par sekund pred save lokacijo, moreš spet iti od zadnje shranjene lokacije, ki je lahko minila pol ure ali več .. Pa tudi grafika je odlična, isto tudi sama zgodba, ki je dokaj podobna prvemu delu filma, in ogromno funkcij lahko uporabljaš … tudi to mi je zanimivo, da lahko po jaških hodiš.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!