Novi napovednik za film Hobbs & Shaw bo popeljal franšizo Fast & Furious v malce drugačno smer

Vsi poznamo franšizo Fast & Furious.

Serija akcijskih filmov, v katerih lahko vsak problem rešiš z vratolomno vožnjo avta, je svoj začetek doživela leta 2001, glavno vlogo pa sta takrat igrala Vin Diesel ter Paul Walker.

Nihče ni pričakoval, da bo ta sicer zanimiv film, izrodil še sedem nadaljevanj, celotna franšiza pa je kot naročena za printanje denarja.

Skupno je serija filmov zaslužila 5,1 milijard dolarjev, samo zadnji del, The Fate of the Furious iz leta 2017, je v blagajne nakapljal 1,2 milijard dolarjev.

Nič čudnega potem, da se dela na dodatnih izdelkih a prihajajoči projekt ne bo polnopravno nadaljevanje.

Hobbs & Shaw bo služil kot nekakšen “odvrtek” oz. “spinoff” in sicer bosta glavno vlogo prevzela znanca iz Fast & Furious franšize, Dwayne Johnson ter Jason Statham, katera bosta vstopila v škornje agenta Luke Hobbsa ter bivšega black ops specialca Deckard Shawa.

Njuna naloga bo, da izsledita genetsko modificiranega zlobneža (igral ga bo Idris Elba), ki si bo želel s pomočjo bio-orožja pokoriti svet.

Zaplet očitno ne bo zahteval prevelikega naprezanja sivih celic, zato pa bomo toliko bolj uživali v posebnih učnikih, eksplozijah ter seveda vožnji dragih super športnih avtomobilov.

Režiral bo David Leitch, ki je poprej v življenje spravil naslov Deadpool 2, za scenarij pa je poskrbel Chris Morgan – slednji je spisal že prejšnje scenarije v Fast & Furious franšizi.

Hobbs & Shaw bo v kinih eksplodiral 2. avgusta 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime