Novi napovednik za film Hobbs & Shaw bo popeljal franšizo Fast & Furious v malce drugačno smer

Vsi poznamo franšizo Fast & Furious.

Serija akcijskih filmov, v katerih lahko vsak problem rešiš z vratolomno vožnjo avta, je svoj začetek doživela leta 2001, glavno vlogo pa sta takrat igrala Vin Diesel ter Paul Walker.

Nihče ni pričakoval, da bo ta sicer zanimiv film, izrodil še sedem nadaljevanj, celotna franšiza pa je kot naročena za printanje denarja.

Skupno je serija filmov zaslužila 5,1 milijard dolarjev, samo zadnji del, The Fate of the Furious iz leta 2017, je v blagajne nakapljal 1,2 milijard dolarjev.

Nič čudnega potem, da se dela na dodatnih izdelkih a prihajajoči projekt ne bo polnopravno nadaljevanje.

Hobbs & Shaw bo služil kot nekakšen “odvrtek” oz. “spinoff” in sicer bosta glavno vlogo prevzela znanca iz Fast & Furious franšize, Dwayne Johnson ter Jason Statham, katera bosta vstopila v škornje agenta Luke Hobbsa ter bivšega black ops specialca Deckard Shawa.

Njuna naloga bo, da izsledita genetsko modificiranega zlobneža (igral ga bo Idris Elba), ki si bo želel s pomočjo bio-orožja pokoriti svet.

Zaplet očitno ne bo zahteval prevelikega naprezanja sivih celic, zato pa bomo toliko bolj uživali v posebnih učnikih, eksplozijah ter seveda vožnji dragih super športnih avtomobilov.

Režiral bo David Leitch, ki je poprej v življenje spravil naslov Deadpool 2, za scenarij pa je poskrbel Chris Morgan – slednji je spisal že prejšnje scenarije v Fast & Furious franšizi.

Hobbs & Shaw bo v kinih eksplodiral 2. avgusta 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Call of Duty Modern Warfare je sedaj na PC-ju težak več kot 200 GB

Od vseh večjih strojnih komponent so diski morda res najbolj poceni in to so nekateri razvijalci začeli že kar grdo izkoriščati. Stiskanje...

Crysis Remastered zaradi slabega odziva igralcev zamaknil izid

Predelava Crysisa za sodobne sisteme bi morala biti za razvijalca Crytek mačji kašelj. Studio je znan po svojih grafično nadmočnih igrah, do...

Microsoft naj bi svojo večjo predstavitev Xbox Series X iger prikazal 23. julija

Microsoft si s svojo prvo predstavitvijo iger za njihovo naslednjo konzolo Xbox Series X ni naredil dobre usluge. Ljudje so pričakovali precej...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!