Weedcraft Inc vam bo uresničil vse sanje glede gojenja trave

Kakor ima igričarska industrija polno raznovrstnih žanrov iger, se jih presenetljivo malo ukvarja s preprodajanjem drog.

Seveda smo odigrali kakšno takšno misijo v špilu Grand Theft Auto a nekega visokoprofilnega naslova, ki bi se vrtel izključno okoli preprodajanja nelegalnih substanc, preprosto ni.

Kmalu pa se bo to spremenilo saj prihaja Weedcraft Inc.

Že po naslovu lahko sklepate zakaj se bo šlo, saj bomo preprodajali vsem ljubo zeleno konopljo a zadeva ne bo spet tako preprosta, da jo bo takoj obvladal kar vsak.

Založnik Devolver Digital ter razvijalec Vile Monarch sta včeraj povedala nekaj več o svojem projektu, hkrati pa smo dobili nov napovednik.

Štorija pravi, da bomo po desetih letih zapora vendarle prišli na prostost. Obsojeni smo bili zaradi nelegalnega gojenja trave in ko enkrat pridemo na prostost, hitro uvidimo, da so vsi naši bivši parterji začeli delati na legalnih področjih zato bo na nas, da jih dohitimo in to bomo storili prav preko gojenja marihuane.

Weedcraft Inc spada v žanr “tycoon”, kar pomeni, da bomo morali skrbeti za mnogo stvari, če bomo želeli uspeti.

Čaka nas ukvarjanje z gojenjem zelenice, preprodajo, seveda pa ne bo nihče od nas kupil, če ne bodo vedeli kaj ponujamo zato bosta pomembna aspekta tudi marketing ter politične spletke.

Weedcraft Inc bo izšel aprila ekskluzivno na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime