Method kot prvi ubil Jaino Proudmoore

Evropska ekipa Method, je včeraj bo dolgem enotedenskem naporu končno uspela zaključiti instanco Battle of Dazal’Alor, saj so kot prvi na svetu v igri World of Warcraft ubili vseh 9 raid bossov te instance na najtežji težavnosti.

Še enajstič je Method uspel kot prvi na svetu ubiti vse bosse v raidu, a pot do ponovne lovorike ni bila tako lahka. Predvsem jim je preglavice povzročal Limit, ki je sicer vsakič v prednosti, saj se ameriški strežniki resetirajo v torek, medtem ko se evropski šele v sredo. Američani imajo torej kar cel dan prednosti pred evropskimi ekipami. Limit je to definitivno izkoristil, saj so v prvem dnevu (torek), ko Method še ni mogel začeti, ubili kar 7 od 9 bossov. Ko je Method ubil prvega bossa, so se nahajali šele na 492. mestu.

Celoten dogodek šestih dneh igranja 24 ur na dan so tudi livestreamali, kjer je bil kot glavni sponzor Red Bull. To je že drugo leto zapored, da se je Method odločil pokazati svoje taktike, kar je ponavadi kar tabu tema v World of Warcraftu, kjer ekipe malokrat izdajo svoje podrobnosti. Na samem dogodku je bila sicer le peščica igralcev, ki so na dogodku tudi samostojno livestreamali. Te so imeli utišan tudi pogovor, tako da se je Method odločil narediti uraden stream, kjer so igro tudi komentirali.

Za Method je bil to najbrž zadnji dan možnosti, da osvojijo prvo mesto, saj bi se Američani zbudili v novo jutro s ponovno prednostjo geara (vsak teden se namreč bossi resetirajo, tako da lahko igralci ponovno dobijo loot). No Method se ni prepustil naklučju in prehitel Limit, ki je bil kar 1 cel dan v prej na zadnjemu bossu. Limit je sicer kot prvi ubil 5 bossov (od 4. do 8.).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime