Assassin’s Creed III Remastered dobil datum izida

Osebno nisem preveč velik oboževalec tretjega dela Assassin’s Creed franšize.

Ta se je, za razliko od prejšnjih delov, osredotočila na tekanje po divjini, menjavanje likov ter na obdobje ameriške revolucije, ki mi je osebno povsem nezanimivo historično obdobje.

Prav tako je bil intro čisto predolg: najprej igraš povsem drug karakter, potem se postaviš v kožo mladega Indijanca Connorja in šele potem, po urah igranja, začneš nastopati v koži odraslega Assassina in preden se je to zgodio, me je že vse minilo.

Zato me je toliko bolj presenetilo, da Ubisoft dela na predelavi Assassin’s Creed III. Zadeva spada v sezonsko prepustnico Asssassin’s Creed Odyssey, moč pa jo bo kupiti tudi povsem posebej.

Včeraj smo dobili prvi igralni posnetek ter celo datum izida.

Po videnem sodeč bo nadgrajena resolucija ter svetlobni učinki, skozi sliko pa so potegnili nek oranžen, Instagramovski filter, kar mi sicer ne vzbuja ravno upanja.

Toliko bolj se veselim dejstva, da bo Ubisoft celo spremenil tempiranje igralnosti in predelave naj bi bila deležna tudi prva četrtina igre, ki je bila zame osebno najbolj kaotična.

Prenovo bo doživel tudi “spin-off”, imenovan Liberation ter vsi DLC-ji, celoten paket pa bo podpiral 4K ločljivost ter HDR učinke.

Assassin’s Creed III Remastered bomo lahko občudovali 29. marca, ko špil tudi uradno izide.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime