Resident Evil 2 Remake dobil mod za provosebni pogled

Resident Evil franšiza je vedno stavila mnogo na sam pogled samega igranja.

Tako so starejši naslovi vsebovali statično kamero, pri kateri nikoli nismo vedeli, kaj točno se skriva za naslednjim vogalom.

Resident Evil 4 je nato odkril revolucionarno kamero, ki so jo postavili na ramena našega heroja. Ta pogled je seriji služil tudi v petem in šestem delu, v sedmici pa so se odločili preklopiti na prvoosebni poglede, kateri nam je znan predvsem iz streljačin.

Nedavni Resident Evil 2 Remake pa je naš zorni kot zopet premaknil v dobri, stari tretjeosebni pogled čeprav se je nekaterim še vedno tožilo po prvoosebni inačici.

K sreči PC igričarska skupnost vsebuje lepo dozo modderjev in eden od njih je razvil modifikacijo, kateri našo akcijo prestavi zopet v prvoosebni pogled.

In glede na videno, zadeva deluje presenetljivo dobro. Prisotne so celo animacije, katere ne bi pričakovali samo pri prestavljanju pogleda in ravno te morda kažejo na dejstvo, da je Capcom morda celo razmišljal o razvoju prvoosebnega pogleda.

Nekaj pomanjkljivosti vseeno je, kot je denimo preveliko zibanje kamere, katero zna koga pripeljati do prezgodnjega objemanja školjke. Prav tako včasih kamera prestavi zopet v tretjeosebni pogled, kar zna uničiti imerzijo.

Namestitev je precej preprosta. Na sledeči povezavi prenesete datoteko “dinput8.dll” in jo premaknete v mapo z igro.

Nato snamete samo modifikacijo in jo razširite v isto mapo kot “dinput8.dll” ter kliknete “Install_vs2017”. Nato omogočite prvoosebni pogled ter pri nastavitvah obkljukate opcijo DirectX 11, saj dvanajstica ni podprta.

To je to in že lahko uživate v bolj osebni, grozljivi izkušnji!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime