Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Enderal: Forgotten Stories, mod ki svoj navdih vleče od Gothic iger, dobil datum izida na Steamu

Enderal je projekt razvojne ekipe Sure A.I., katera se radi posluži Bethesdovih modifikacijskih orodij za razvoj svojih obsežnih modov, ki lahko konkurirajo večjim, plačljivim naslovom.

Leta nazaj so spočeli modifikacijo Nehrim, ta je bila spočeta v pogonu Obliviona in je precej navdušila igričarsko skupnost.

Leta 2016 pa smo prejeli Enderal, tokrat v pogonu Skyrima in produkcijska vrednost njihovega naslova je samo še poskočila.

Pozdravile so nas zanimive naloge ter karakterji, nadgrajena grafična podoba ter popolnoma predelan sistem napredovanja. Ni skrivnost, da Sure A.I. svoj navdih vleče od Gothic iger, saj tudi oni prihajajo iz Nemčije.

Tako se boste za napredovanje stopenj poslužili izkušenjskih točk, veliko več poudarka pa je tudi na preživetvenih mehanikah ter kovačenju svoje opreme.

V preteklosti sem zadevo probal tudi sam in priznati moram, da se gre za presneto impresivno zadevo. Igra zna požgečkati tisti “Gothic srbež”, katerega dolgoletni oboževalci serije iščejo povsod, se je pa treba zavedati, da je tu še vedno Skyrim bojevalni sistem. Ki pa je, kot vsi vemo, precej zanič.

Enderal je v preteklosti za svoje delovanje zahteval nameščeno inštalacijo Skyrima, skladno z izidom na Steamu pa te zahteve ne bo več. Za igranje boste v knjižnici samo potrebovali registrirano kopijo igre Skyrim, kar odpravi to nepotrebno zavzemanje prostora na disku.

Verzija na Steamu bo prav tako vsebovala dodatek Forgotten Stories, kateri bo dodal nove karakterje, 12 različnih nalog in izboljšano kovačenje ter optimiziranost.

Žal ni podprta verzija igre Skyrim Special Edition, razvijalec pravi, da to morda še pride v prihodnosti.

Enderal: Forgotten Stories bomo lahko preigravali že naslednji teden in sicer 15. februarja. Svojo brezplačno kopijo poiščite takrat na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Leto 2020 bo za N26, Revolut in ostale spletne banke še zelo zanimivo

Kar nekaj časa je minilo, odkar smo spisali naš zadnji članek glede spletne banke N26. Takšne banke, ki ne potrebujejo fizičnih poslovalnic...

Left 4 Dead 3 absolutno ni trenutno v razvoju

Valve News Network je YouTube kanal, ki ima precej zanesljive vire znotraj razvijalca Valve. Ta je pred kratkim presenetil vse z najavo...

Razvijalec Larian nas draži z novimi novicami glede Baldur’s Gate 3

Od prve najave projekta Baldur's Gate 3 je preteklo že kar nekaj vode. Razvijalec Larian, katerega poznamo predvsem po njegovemu uspešnemu dvojcu...

PewDiePie uradno odšel na zaslužen dopust

Pa se je zgodilo. Najbolj popularen YouTuber PewDiePie je že nekaj časa nazaj napovedal, da potrebuje po desetih letih konstantnega ustvarjanja videoposnetkov...

Cyberpunk 2077 prestavljen za skoraj pol leta

Slabe novice za vse tiste, ki ste nameravali to pomlad zaživeti v novi RPG avanturi razvijalca CD Projekt RED. Njihova igra Cyberpunk...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!