Elder Scrolls Online do torka nudi svojo ESO Plus naročnino povsem brezplačno

Elder Scrolls Online ob svojem rojstvu sicer ni imela najbolj briljantnega začetka a razvijalci se niso vdali.

Prva dobra novica je bila, da za špil ni bilo več potrebno plačevati naročnine ampak si za preigravanje potreboval samo osnovno kopijo igre. Pridno so dodajali novo vsebino in sedaj je Elder Scrolls Online dejansko ena najbolj igranih MMO iger, ki jo lahko brez problema postavimo ob bok šampionskemu a upehanemu World of Warcraftu.

Čeprav mesečnega davka špil ne zahteva več, je še vedno tu opcijska naročnina ESO Plus, ta pa vam prinese ogromno lepih zadev. Za 14,99 € mesečno tako prejmete:

  • vrečo za kovačenje, v kateri lahko nesete neomejeno število sestavin
  • dvojini prostor v banki za vse karakterje
  • barvanje kostumov
  • 10% več izkušenjskih točk
  • dostop do vseh DLC-jev kot so The Imperial City, Orsinium, Thieves Guild, Dark Brotherhood, Shadows of the Hist, Horns of the Reach, Clockwork City, Dragon Bones, Morrowind, Wolfhunter in Murkmire

In sedaj lahko vsi lastniki igre ESO Plus naročnino preizkusite povsem brezplačno! Vse kar morate storiti je, da se prijavite v igro, izberete “Crown Store” razdelek in pri ESO Plus zavihku sprožite opcijo “Free Trial.”

To je to, sedaj lahko uživate v prav vsemu, kar vam lahko ponudi Elder Scrolls Online, ponudba pa se bo zaključila že v torek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime