Fallout 76 igralec po nesreči zašel v prepovedano območje, sedaj prosi Bethesdo, da ga ne kaznuje

Se zavedate, da nekateri celo še vedno igrajo neslavno igro Fallout 76?

Šalo na stran, ta večigralski poskus prenosa Fallout okolja je doživel toliko spodrsljajev, da naslov trenutno velja v igričarskih krogih za slabo šalo kot pa za legitimno igro.

Igralci so v preteklosti izkoriščali hrošče in se s pomočjo njih prebili v območja, ki njim niso bila namenjena.

Eno od njih je bila “razvijalska soba”, kjer so igralci lahko odkrili vse do sedaj še neizdana orožja in oklepe, hkrati pa so si notri lahko nabrali najboljšo opremo, ki je trenutno na voljo.

Bethesda se je na te zadeve odzvala z odstranjevanjem računov in povedala, da bodo igralci ob podobnih incidentih odstranjeni iz igre.

Samo kaj se zgodi, ko v prepovedano sobo ne zaideš po svoji krivdi?

Ravno to se je zgodilo igralcu, ki se na Redditu predstavlja pod imenom McStaken. Pravi, da ga je igra sredi dogodka Rad-Rat Horde postavila v zaklenjeno območje Vault 63 in sedaj ga je strah Bethesdine kazni.

Zaradi tega je na strani podpori oddal poročilo o nezgodi in zaenkrat še čaka na posledice.

Preden je nesrečni Vault zapustil, pa je lokacijo dodobra fotografiral, kot lahko vidite na spodnjih slikah. Očitno bo podzemna baza vsebovala tudi pot, katera bo vodila še globlje, v neko vrsto rudnika, igralci pa se bodo lahko tudi dokopali do Fallout 63 obleke.

To ni edino takšno slabo zaklenjeno območje, saj igralci poročajo, da so se prežarčili tudi v Vault 94 in 96 in očitno so vsa ta prepovedana vrata zaklenjena z otroškimi ključavnicami.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!