TOP 5 iger, ki izidejo v tem tednu

V prihajajočem tednu lahko pričakujemo 5 zanimivih iger, ki bodo izšle na konzolah PS4, Xbox one, PC ter Nintendo Switchu. Vseh pet iger bo izšlo v petek 15. januarja torej dan po valentinovem “prazniku”.

Crackdown 3 – 15. februar (Xbox One, PC)

Prva izmed iger je Crackdown 3, ki bo prejela preobrazbo. Razvilo jo je podjetje Sumo Digitals, dostopna pa bo na osebnih računalnikih in konzoli Xbox. Poleg enoigralskega načina bo možno tudi bojevanje preko medmrežja, saj so razvijalci omogočili večigralski način Wrecking Zone.

Far Cry: New Dawn – 15. februar (PS4, Xbox One, PC)

Še eno nadaljevanje svetovno znane uspešnice Far Cry. New Dawn je postapokalipstična zgodba, ki se nadaljuje po igri Far Cry 5. Igra bo vsebovala povno sprememb glede ustvarjanja novih orožij, uporabe novih predmetov in še več.

DreamWorks Dragons: Dawn of New Riders – 15. februar (PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch)

Čeprav je igra narejena po risanem filmu How to train your dragon (Kako izuriti svojega zmaja), pa v igri ne bomo igrali glavnega igralca Hiccupa in njegovega zmaja Toothlesa. Scribbler bo namreč prevzel glavno vlogo jezdenja njegovega zmaja Patcha.


Jump Force – 15. februar (PS4, Xbox One, PC)

Igra bo vsebovala 3 na 3 dvoboje, v katerem bodo lahko igralci uporabili heroje iz Anime serij kot so Dragon Ball, Naurto, My Hero Academia ter One piece.


Metro Exodus – 15. februar (PS4, Xbox One, PC)

Igra, ki na koncu ne bo objavljena na Steamu ampak na novi platformi Epic Gamesa. Prizorišče se seli izven Rusije, kjer se zgodba dogaja v odprtem svetu. Spoznali bomo nove stvore, misije in druge zaklade.


Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime