Apex Legends še naprej divje raste, v enem tednu presegel 25 milijonov igralcev

Piše se februar 2019 in čeprav se je leto šele dobro začelo, smo morda že dobili najbolj pretresljiv dogodek v 2019.

Battle royale igra Apex Legends se je vzela iz dobesedno nikjer in povsem požgala bojno polje večigralskih iger.

Samo v prvem dnevu je tale Titanfall naslednik nabral 2,5 milijona igralcev, istočasno pa ga je preigravalo 600k ljudi. Par dni kasneje je cifra dosegla vrednost 10 milijonov in milijon istočasnih igralcev.

Človek bi si mislil, da se bo ta “hype” ustavil a nič ne izgleda tako. Po enem tednu je Apex namreč nabral že kar 25 milijonov igralcev, ob istem času pa ga je poganjalo prek 2 milijona ljudi.

Prepričljivo vodi tudi na Twitchu, saj ga med časom pisanja tega članka gleda preko 150k ljudi, medtem ko je njegov največji rival Fortnite zdrsnil na četrto mesto in drži mizernih 36k gledalcev.

Razvijalec Respawn pospešeno dela na novi vsebini ter dogodkih. Tako bo naslednji teden štartal dogodek Twitch Rivals, kjer se bo na mapi spopadlo 48 popularnih streamerjev kot so DrDisrespect, shroud in Sacriel.

Prirejeni bosta dve tekmovanji, prvo bo potekalo 12. in drugo 19. februarja, zmagovalca pa čaka nagrada vrednosti 200.000 dolarjev.

Kmalu se bo začela tudi prva sezona, ki bo predstavila nove karakterje, orožja in oklepe, čaka pa nas več informacij o Battle Passu.

Iščete Discord skupino? V svoje vrste vas vabi Apex Slovenija, hkrati pa se lahko pridružite še Facebook skupini Apex Legends Slovenija!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime