Petkov Lajv – nova oddaja, kjer vam bomo med prenosom v živo prikazali najnovejše zadeve iz IT industrije!

Dolgo smo tuhtali, kako bi še dodatno poživili naš YouTube kanal in končno smo prišli na idejo za povsem novo oddajo.

Tako se je rodil Petkov Lajv, kjer vam bomo na vsakih 14 dni prikazali nove igračke iz IT industrije, na njih pa bomo seveda poganjali tudi najnovejše igre.

Ker mora biti prva oddaja zabavna in karseda zanimiva, smo si izbrali zelo zanimivo navezo strojne in igričarske izkušnje.

Nedolgo tega je namreč izšla grafična kartica RTX 2060, ki prinese močno opevane ray tracing učinke in veliko strojno moč tudi uporabnikom, ki ne želijo za svojo grafično rešitev odšteti preveč.

A ti šment, na kateri igri naj pokažemo to zadevo? Ray tracing namreč podpira samo en naslov in sicer gre za Battlefield V in tudi tam razlike med ray tracing in navadno različico igre niso ravno oko izstopajoče.

Naključje je hotelo, da bo ravno v petek izšel težko pričakovani naslov Metro Exodus in ravno ta špil zna premakniti grafične meje, hkrati pa bo podpiral ray tracing!

Poleg igre Metro, bomo stestirali tudi popularni Apex Legends ter seveda Battlefield V in zraven budno spremljali sličice na sekundo.

In sedaj najboljši del, saj se lahko tudi vi pojavite na posnetku!

Vabljeni vsi, ki vas seveda tosorte zadeve zanimajo, da se nam pridružite v naši pisarni na Brnčičevi 13, Ljubljana. Z nami boste lahko pokramljali ter seveda tudi sami preizkusili grafično kartico ter vse igre, hkrati pa se boste pojavili med prenosom v živo vsem našim sledilcem.

Tako, ne ostane drugega kot da se naročite na naš kanal in se nam na njem pridružite v petek, ob 16.00. Če pa bi se radi pridružili na kameri, pa nas obiščite ob isti uri ali pa malce prej, na naslovu Brnčičeva 13, Ljubljana (pisarna 40 je v prvem nadstropju, iščite tablo EIGRE/UVI Chair).

Se vidimo/gledamo kmalu!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime