Kaj nam je Nintendo pripravil letos?

Kot vsako leto, bo tudi letos Nintendo gostil svoj popularen Nintendo Direct, na katerem bodo v slabih 35 minutah razkrili svoje plane za leto 2019. Po letu 2018, ki je bil za Nintendo rekorden, so pričakovanja za 2019 prav tako visoka. V 35 minutnih novicah lahko pričakujemo datume izida nekaterih novih iger, njihove plane, po vsej verjetnosti pa nas čaka tudi kakšno presenečenje. Za Evropejce bo ogled možen ob 23.00 uri danes in se bo predvidoma končal že po slabi uri.

Igra o kateri bo definitivno govora je Fire Emblem: Three Houses, ki je bila predstavljena na E3 v letu 2018. Takrat so razvijalci igro napovedali za pomlad 2019, ki pa se neizbežno bliža. Gre za taktično igro z različnimi rolami karakterjev. Čaka nas obilica questov, kjer se bomo mečevali z različnimi heroji in potovali skozi zanimivo zgodbo. Izšla naj bi tudi posebna edicija igre, kjer naj bi poleg igri dobili tudi pravi meč (a to so le ugibanja).

Polek omenjene igre se omenjajo tudi nekateri naslovi, ki naj bi jih Nintendo prenesel tudi na Switch. To so igre kot so Pikmin 3, Assassin’s Creed III, za pričakovati pa ne gre kakšnih novih Mario Kart iger.

Nintendo Direct je tudi odlična priložnost za rekordno uspešnico Super Smash Bros, saj naj bi naznanili tudi kakšnega novega karakterja, predvsem se govori o Travisu Touchdownu iz igre No More Heroes.

Za vse uporabnike Nintendo 3DS-a, bo najbrž tudi prvi letošnji Nintendo Direct manjše razočaranje, saj večjih novosti ni za pričakovati. Znan ne bo tudi datum igre Metroid Prime 4, saj so razvijalci sporočili, da bodo igro začeli razvijati z nule, saj dosedanje delo ni ustrezalo njihovim standardom.

Ne zamudite torej Nintendovih novic in njihovih planov za letošnje leto!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime