Najboljših 5 mišk za igro Apex Legends

Apex Legends je hudo popularna zadeva, a če želite biti dobri v igri, potrebujete primerno gaming opremo. Najpomembnejša za vašo natančnost pri streljanju je seveda miška, ki mora biti dobro nastavljiva. Miške se predvsem razlikujejo po možnostih nastavitvah hitrosti, teži same miške in velikosti. Katerih 5 pa je najboljših za igranje igre Apex Legends pa boste izvedeli tukaj.

Razer DeathAdder Elite

Prva izmed mišk je Razerjeva DeathAdderElite, ki ima optični senzor s kar 16,000 DPI in sledenjem 450 IPS (inčev na sekundo). Omogoča izjemno natančne in točne premike kar je pri Apex Legends še kako pomembno, saj je igra zelo hitra. Miška ima mehanske gumbe z Razer stikali, ki zagotavljajo točne, hitre in precizne klike. Popolnoma prilagodljiva Chroma osvetlitev omogoča kar 16.8 milijonov različnih barv in kombinacij. Zaradi ergonomične oblike miška lepo “paše” v desno roko, gumirane stranice pa poskrbijo za odličen oprijem. Miška je namenjena v večini prvo osebnim streljačinam, saj ne poseduje velikega števila makro tipk na sami miški.

Povezava do nakupa miške (5% popust s kodo 5MHOP)

SteelSeries Rival 600

Optična miška SteelSeries Rival 600 predstavlja najbolj napreden TrueMove3+ senzor na svetu! Popolnoma novo območje za nastavitev teže miške, katero prilagodite z priloženimi utežmi. Sama miška je zasnovana, da se popolnoma prilega vaši dlani in tako vaši roki in prstom omogoča čim bolj naravne premike. Oblikovana je tako, da ohranja naravno gibanje vašega palca, s hitrim gibom pa lahko sprožite spodnje 3 tipke.
V osrčju miške se skriva najnovejši SteelSeries TrueMove3+ Dual senzor, kateri obljublja najbolj natančne premike ne glede, kako hitro se stvari odvijajo v igri. CPI nastavitve so najboljše v tem razredu mišk in jih lahko prilagajate med 100 do 12000. SteelSeries inžinirji so razvili tipke, ki dosežejo življensko dobo kar do 60 milijonov klikov in so sposobni prenašati signale z izredno hitrostjo med senzorjem in klikom na tipko!

Povezava do nakupa miške (5% popust s kodo 5MHOP)

ZOWIE FK1

Tudi Zowie je izdelal dve fantastični miški, primerni predvsem za FPS igre. FK1 je prva različica, ki je namenjena tako levičarjem kot desničarjem. Gre za malce manj nastavljivo po DPI-ju saj omogoča 400/800/1600 ter 3200 DPI-ja, kar pa je za Apex Legends zadovoljivo. V celoti ima 5 gumbov in je dimenzij 128 x 38 x 68 mm. Všeč bo predvsem tistim igralcem, ki imajo na miški radi čim manj dodatkov in olepšav.

Povezava do nakupa (5% popust s kodo 5MHOP)

Logitech G502 Proteus Spectrum

Miška omogoča DPI občutljivost od 200 – 12,000 DPI ter RGB nastavljivost barv z Logitech Gaming Software, kjer lahko izbiramo med 16 milijoni različnih barv. Uporablja svoj Logitech G Delta Zero optični senzor ter ima kar 11 programabilnih gumbov z nastavljivimi makroji. Ob nakupu miške dobimo še 5x 3,6g uteži za različno težo in ravnotežje miške.

Povezava do nakupa miške (5% popust s kodo 5MHOP)

Razer Mamba Wireless

Še za vse ljubitelje brezžičnih mišk imamo za vas pripravljeno Razer Mambo, ki zdrži kar do 50 ur brez polnenja baterije. Uporablja tudi Razerjeva mehanična stikala, ki omogočajo do 50 milijonov klikov življenske dobe. Miška je minimalizirana in primerna za vse igralce, ki jih moti prepletanje kabla in gromozansko število dodatnih gumbov. Za optični senzor uporablja poseben 5G senzor z 99.4% natančnostjo. Primerna je za desničarje in je dimenzij 125,7 x 70 x 43,2 mm.

Povezava do nakupa miške (5% popust s kodo 5MHOP)

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime