The Division 2 odprta beta štarta 1. marca

Zavedamo se, da trenutno večigralskim vodam vlada predvsem Apex Legends a prav kmalu bo na področju streljanja popolnih neznancev dobil novo konkurenco, čeprav morda ne ravno direktno.

Gre za The Division 2, kjer se bomo v odprtem svetu podali po ulicah Washingtona.

Za razliko od prvenca, nas tokrat ne čaka globoko zasnežen okoliš, ki je enki dal tak prav poseben pridih ampak nas bo v oči zbodlo veliko več zelenja in kratki rokavi.

Zgodba zaenkrat ne zgleda nekaj posebnega: pač za mesto se borijo razne frakcije in mi, kot pripadnik posebnih enot The Division, želimo njihovo prevlado preprečiti ter nato povrniti ljudi nazaj v civilizacijo.

Igro bo še vedno poganjal pogon Snowdrop Engine in čeprav je ta še vedno tako lep kot nekdaj, tistega huronskega navdušenja nad vizualno podobo, kot se je to zgodilo ob prvih napovednikih prvega dela, nismo dobili.

The Division 2 bomo lahko kmalu tudi praktično preizkusili. Odprta beta se bo začela 1. marca in bo trajala 3 dni, torej do 4. marca.

Polni izid igre se bo zgodil 15. marca 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Borise, ne zameri ampak če se že gremo pravilno slovenščino in “open beta” prevedeš v “odprta beta” zakaj pri božji mariji je uporabljena beseda “štartaj” namesto “se začne”. Res teji prevodi na gaming.si so priceless, sploh ko so v uporabi tipične žabarske besede. Dejte se no mal skupi spravit. Pišete novičke za gamerje in mislim da vsi razumemo kaj pomeni “streamanje” in “open beta”… in malo kdo ve kaj je “strujanje”….

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime