Streamerka HelenaLive odstranjena iz Twitcha, saj je izjavila, da za njo obstajata samo dva spola

HelenaLive je streamerka, ki se je na Twitch platformo pridružila marca 2013 in v temu času nabrala preko 310.000 sledilcev.

Vendar boste podjetno punco zaman iskali na Twitchu, saj je njen kanal par dni nazaj žalostno poniknil.

Kaj je bil razlog njenega nenadnega odhoda? Se je punca preprosto naveličala sprejemati donacije? Je med prenosom ven pljuvala rasistične zmerljivke?

Ne, njena odstranitev sploh ni imela povezave z igrami, saj je med prenosom v živo izjavila nekaj, kar ni bilo všeč transseksualcem.

Ker je njen kanal izbrisan in s tem tudi vsi posnetki, žal punca ne more zagovarjati svojega stališča, saj trdi, da ni proti “transgender” spolu rekla nič žaljivega.

Kasneje je sicer izdala še en video, kjer je tudi pokazala obvestilo Twitcha, da je bil njen račun ukinjen zaradi nestrpnosti do transseksualcev.

“Na streamu sem rekla, da biološko obstajata samo dva spola. Mislm, da sta lahko samo moški in ženska. To nam govori biologija. Specifično sem rekla, da je povsem v redu, če hoče moški biti ženska in če ženska želi biti moški, ne moreš biti pa nič vmes. Rekla sem tudi, da podpiram transeksualno skupnost.”

Punca se sicer zagovarja, da je bilo to povsem nepravično in da v preteklsoti njen kanal ni vseboval nobenih prekrškov, če pa boste Googlali njeno ime, boste hitro odkrili nekaj bizarnih posnetkov, kot je denimo tale spodnji.

Twitch naj bi ji že v preteklosti izdal več opozoril zaradi nestrpnosti in očitno so precej strogi glede svojih pravil, saj so nedavno, zaradi sovražnega govora, odstranili tudi slavnega glasbenika DeadMau5.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!