V Apex Legends prihajata dva nova karakterja ter novi orožji

Podatkovni rudarji (ang. dataminerji) so izbrskali zanimive podatke o novostih, ki bi se v igri Apex Legends lahko pojavile kaj kmalu. Med podatki so namreč izbrskali kar dve novi legendi oz. karakterja ter dve novi orožji za katere pa na žalost še ni vizualnih podob kot tudi podatki niso povsem uradni.

V igro naj bi prišel Wattson, ki bi bil kot že ime namigne, povezan z elektriko. Dataminerji so odkrili zapise, ki omenjajo Tesla Trap, torej povsem novo past, ki naj bi igralce stresla ter jih zaustavila.

Drugi karakter naj bi bil Octane, ki naj bi pospešil hitrost teka ali pa zdravljenja, saj se v podatkih pojavi besedica “stimpak”, ki je znana iz igre Fallout in je prav tako namenjena zdravljenju. Oba karakterja imata vključene tudi nekatere zanimivosti kot so tek po steni, kar nekako spominja na Titanfall. Čeprav se je razvijalec Respawn ob izidu igre odločil, da tekanja po stenah in stavbah ne bo, pa lahko kaj kmalu pričakujemo tudi to.

Poleg dveh novih legend lahko pričakujemo tudi nova orožja, ki naj bi jih pri Respawnu že poimenovali in zasnovali. Šlo naj bi za LMG (ang. Light-machine gun)
L-STAR EMG in assault rifle HAVOC. L-STAR se je sicer pojavil že v obeh Titanfall igrah, zato si lahko nekako že ustvarimo sliko, kako naj bi orožje izgledalo. Medtem ko je HAVOC povsem nova zadeva, ki jo nekateri primerjajo z že izdanim orožjem Hemlockom. L-STAR naj bi bil v izbrskanih podatkih do sedaj najmočnejše LMG orožje, medtem ko bo imel HAVOC na razpolago uporabe Selectfire Receiverja, ki omogoča menjavo med “burst” streljanjem ter avtomatskim streljanjem, Turbocharger, ki zmanjša vrtenje orožja ob streljanju ter druge klasične nastavke. Kar pa se tiče moči orožja naj bi bil ta močnejši od R301-Carbine in VK-47 Flatline, slabši pa bi bil od Hemlocka.

Rezultat iskanja slik za L-STAR TITANFALL transparent
Orožje L-STAR iz igre Titanfall in Titanfall 2

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime