ESL Katowice Royale bo imel tudi slovenski privdih

Na letošnjem IEM ESL Katowice dogodku bo poleg največjega CS:GO turnirja prisoten tudi Fortnite turnir, imenovan ESL Katowice Royale, na katerem bo igral tudi slovenski igralec Blaž “K1nzell” Lešnik. V duo ekipi bo igral z grškim igralcem Villexom, a ekipa ne bo imenovana Atlant1s, saj je grškemu igralcu potekla pogodba. K1nzell je sicer tekmoval že na večjih tekmovanjih in v 5. tednu summer skirmisha s soigralcem Mitr0m iz ekipe Atlantis celo premagal celotno konkurenco v Evropi!

ESL Katowice Royale 2019 bo potekal 1. do 3. marca, nagradni sklad turnirja pa bo 500.000 ameriških dolarjev. Poleg International turnirja na katerem bodo igrali tudi znani igralci kot so Poach, Tfue, Mitr0 in ostali, bo potekal še polski Fortnite turnir, na katerem bo nagradni sklad 100.000$.

To bo tudi prvi turnir v Fortnitu pod okriljem ESL-ja, tako da lahko pričakujemo res ogromno število gledalcev pa čeprav je igra Apex Legends trenutno bolj popularna.

https://twitter.com/Team_Atlantis/status/1097458146681987072

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!