Prva testiranja skrivnostne grafične kartice GeForce GTX 1660 Ti izcurljala na internet

Že dolgo časa krožijo govorice o povsem novi grafični kartici GeForce GTX 1660 Ti, podjetja NVIDIA, ki naj bi malce osvežila srednji razred njihovih grafičnih rešitev.

Čeprav naj bi novinka izšla že čez par dni in sicer 22. februarja 2019, zanimivo pa je, da NVIDIA še zdaj ni uradno napovedala tega izdelka.

Očitno pa so se nekateri do skrivnostnega grafičnega misterija vendarle dokopali in nekdo je na medmrežje že izpustil prve primerjalne teste iz iger Ashes of Singularity ter Final Fantasy XV.

Seveda bo potrebno počakati na uradne teste večjih kanalov ter na večjo raznovrstnost iger, a vseeno lahko tule dobimo približen vpogled v moč te grafične kartice.

Glede na rezultate, bo GTX 1660 Ti nekje na stopnji GTX 1070, od svojega predhodnika, GTX 1060, pa bo hitrejši za okoli 25%.

GeForce GTX 1660 Ti bo zgrajena na Turing arhitekturi in ne bo podpirala ray tracing učinkov, cena pa naj bi se gibala okoli cenovne postavke 350 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!