Tale zanimiva lučka ne mara gravitacije in magično lebdi v zraku

Ne vem sicer, kdo točno se je domislil brihtne ideje, da so mu nočne oz. pisarniške lučke odveč v njihovi standardni obliki in se mu je zdelo, da je na tem področju potrebno nekaj inovacije.

Treba pa je priznati, da lebdeča žarnica Levia, italijanskega studia Idea3Di, izgleda na moč impresivno in skorajda magično.

Levia se upira gravitacija zahvaljujoč magnetom tako da žal nima prstov vmes neka črna magija.

Zadeva je sila preprosta za uporabo, saj lučko preprosto samo približamo stojalo in žarnica že lebdi. Levia ob svojem vznožju vsebuje tudi na gumb na dotik in tako lahko luško ugasnete in bo ta še vedno lebdela, prižge pa se samodejno, ko jo približamo magnetu.

Levia je nedolgo tega prispela na Kickstarter platformo in jo že lahko podprete s svojimi denarci. Tehnološka igračka ni ravno poceni, saj boste za belo izvedenko odšteli 99 €, črna varianta pa zahteva 114 €.

Seveda so vsi Kickstarter projekti malce rizični a podjetje je poprej že lansiralo dva uspešna Kickstarter projekta in sicer okolju prijazen hladilni sistem Geizeer ter poskakujočo mino Enimine za Airsoft spopade.

Levia bo zagotovo zbrala zahtevani denar, pošiljanje izdelka naročnikom pa se bo začelo julija 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!