Heroes of Newerth ne bo več dobival večjih posodobitev

10 let nazaj je bilo bojno polje večigralskih iger precej drugačno od današnjega.

Sedaj vsi lovijo popularni battle royale način in ga tlačijo tudi v naslove, ki se zanj morda pa ne zdijo najbolj primerni.

Leta 2009 pa so vrh lestvic krasile MOBA igre in takrat se je vila vročična bitka med še danes močno popularnim League of Legends ter Heroes of Newerth, na slednjega pa so danes skorajda vsi že pozabili.

Heroes of Newerth se je od LoLa raziskoval predvsem po temu, da je za svoje igranje zahteval cenovni davek 30 €. To mu ni šlo v prid zato je po letu obratovanja preklopil na F2P način. Takrat pa je bilo seveda že prepozno in League of Legends je postal neulovljiv.

Kljub manjši igralni bazi, je HoN nekaj igralcev vendarle nabral in teh je bilo dovolj, da špil živi že 10 let.

Morda pa se njegova življenjska doba počasi izteka, saj so včeraj napovedali novo posodobitev, ta pa bo glede na zapisano tudi zadnji večji popravek, ki ga bo igra prejela:

“Trenutno je popravek 4.7.3 zadnji, ki bo vseboval večjo posodobitev vsebine in spremembe. Nadaljnji HoN popravki bodo manjša uravnoteženja ter popravki hroščev, če bo to seveda potrebno.”

“Nekateri člani razvojne ekipe bodo omenjeni pri opisih predmetov ali veščin, kot zahvala za vse njihovo trdo delo skozi leta.”

Vse skupaj se bere kot da se zgodba igre Heroes of Newerth počasi zaključuje in če je temu tako, se spodobi še enkrat ogledati napovednik igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime