Norveška televizija po nesreči razkrila Samsung Galaxy S10

Dolgo že čakamo na uradno oznanitev naslednjega Samsungovega telefona, ki se bo imenoval Galaxy S10.

Od uradnega oznanila nas čaka samo še par ur, saj se bo to zgodilo nocoj ob 20.00, veliko presenečenje pa je pokvarila TV 2, ki je največji kanal na Norveškem.

Prav tam so namreč pokazali celoten napovednik za Samsung Galaxy S10, ki je prikazal praktično vse, kar nam bo ponujala naslednje generacija njihovih telefonov.

Prikazana sta sprednja kamera, katera se skriva pod zaslonom in bralnik prstov, kateri se prav tako skriva pod ekranom. Vidimo lahko tudi trojni sistem kamere na zadnji strani, Samsung S10 pa bo vseboval tudi obratno brezžično polnjenje, to pa omogoči polnjenje enega telefona z drugim.

Kot da to ne bi bilo dovolj, se je na spletni strani pojavil še vir informacij, ta pa je razkril še nekaj podatkov.

Sprednja kamera naj bi snemala pri ločljivosti 4K, telefon pa naj bi vseboval kar 1 TB prostora. Družbo mu bo delalo 12 GB pomnilnika ter 4100mAh baterija, ki bo, kot že omenjeno, vsebovala zmožnost polnitve drugega telefona. Zadnja kamera naj bi vsebovala senzor položaja, kar naj bi omogočalo zajemanje odličnih fotografij.

Cena? Samsung S10 bo v Evropi zahteval 1,500 €, kar je ogromna cena, primerljiva z Apple telefoni zadnje generacije, ki pa se ravno zaradi svoje cene niso ravno prodajali prav dobro.

Spodaj si lahko ogledate napovednik, prenos v živo pa si lahko ogledate na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime