Path of Exile na konzoli PS4 vendarle marca

Chris Wilson je potrdil izid igre Path of Exhile na konzoli Play Station 4 v mesecu marcu, potem ko je bilo to s prva načrtovano že decembra lani. Igra naj bi na omenjeno konzolo prišla skupaj z zadnjo ekspedicijo imenovano Betrayal, a so se razvijalci v zadnjem trenutku izid odločili prestaviti, saj so hoteli popraviti še določene malenkosti.

Po dolgotrajnem procesu premestitve igre iz osebnih računalnikov na Play Station konzolo bo igra v celoti pripravljena v koncu marca, točen datum pa še ni znan. Igra bo na PS4 vsebovala tudi ekspedicijo oziroma DLC Synthesis, ki bo izšel 8. marca letos.

V novi ekspediciji lahko igralci pričakujejo Memory Map, za katerega bo potrebno zbirati delčke mape, ki se nato sestavijo v celoto in ustvarijo manjše instance. Uspešno končana instanca bo prinesla tudi posebne nagrade in seveda dragocene elemente.

V igro prihajajo tudi tako imenovani Fractured Items (sl. zlomljeni predmeti), ki bodo imeli svoje slabosti in prednosti. Preko 40 sposobnosti karakterjev bo prenovljenih, prav tako pa bo dodanih nekaj novih. Dodani bodo novi predmeti, natančneje 16 njih, ki v igri še niso bili videni in bodo prav tako imeli posebne efekte.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!