Path of Exile na konzoli PS4 vendarle marca

Chris Wilson je potrdil izid igre Path of Exhile na konzoli Play Station 4 v mesecu marcu, potem ko je bilo to s prva načrtovano že decembra lani. Igra naj bi na omenjeno konzolo prišla skupaj z zadnjo ekspedicijo imenovano Betrayal, a so se razvijalci v zadnjem trenutku izid odločili prestaviti, saj so hoteli popraviti še določene malenkosti.

Po dolgotrajnem procesu premestitve igre iz osebnih računalnikov na Play Station konzolo bo igra v celoti pripravljena v koncu marca, točen datum pa še ni znan. Igra bo na PS4 vsebovala tudi ekspedicijo oziroma DLC Synthesis, ki bo izšel 8. marca letos.

V novi ekspediciji lahko igralci pričakujejo Memory Map, za katerega bo potrebno zbirati delčke mape, ki se nato sestavijo v celoto in ustvarijo manjše instance. Uspešno končana instanca bo prinesla tudi posebne nagrade in seveda dragocene elemente.

V igro prihajajo tudi tako imenovani Fractured Items (sl. zlomljeni predmeti), ki bodo imeli svoje slabosti in prednosti. Preko 40 sposobnosti karakterjev bo prenovljenih, prav tako pa bo dodanih nekaj novih. Dodani bodo novi predmeti, natančneje 16 njih, ki v igri še niso bili videni in bodo prav tako imeli posebne efekte.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime