Se lahko Black Ops 4, kljub veliki posodobitvi, kosa z igro Apex Legends?

Treyarch je v igro Call of Duty:Black Ops 4 dodal posodobitev imenovano Operation Grand Heist, ki je že na voljo za igralce na konzoli PS4. Grand Heist bo ob enem prejel novega specialista, nove mape in orožja ter preobleke.

V večigralski in Blackout (Battle Royale) mod je prišel nov specialist z imenom Outrider, dodali pa so tudi nov večigralski mod One in the Chamber, kjer smo postavljeni v igro z enim samim revolverjem in enim metkom, ki si ga ob vsakem uboju nasprotnika povrnemo.

Tisti igralci, ki si lastijo Black Ops Pass imajo sedaj možnost igranja tudi dveh novih map imenovanih Casino ter Lockup, poleg novih map pa dobite še dostop do povsem novega karakterja v zombi modu, imenovanega Cosmic Silverback.

Mapa v modu Battle Royale – Blackout je dobila spremembo, saj so razvijalci v desni spodnji kot mape dodali mesto imenovano Ghost Town. Površje mape je zasnovano po Black Ops 2 mapi Standoff, medtem ko je podzemlje zasnovano po zombi mapi Buried. V zombi mod so prav tako vnesli nekaj sprememb, kjer so poleg nove zgodbe dodali še nov “perk” imenovan Ethereal Razor. XboxOne in PC posodobitvi bosta izšli kasneje v tem tednu.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

Cyberpunk 2077 bo imel krajšo zgodbo kot The Witcher 3 – znane uradne sistemske zahteve

Večina igralcev se strinja, da je bil The Witcher 3 fenomenalen RPG in ni jih malo, ki so se skozi igranje spustili...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!