Ker je igro Fallout 76 igral preveč, so mu blokirali račun

Ste že kdaj naleteli na težavo, ki se ji reče odvisnost ? No igralec v igri Fallout 76 je od izida igre 14. novembra do današnjega dne preigral kar 900 ur te igre in bil zato kaznovan.

Igralec je skozi 900 ur igranja nabiral posebne predmete in metke in je v zadnjih 30 dneh po podatkih nabral kar 100,000 redkih predmetov ter 140,960 ultracite metkov, kar je administratorjem Bethesda Softworks postalo sumljivo, zato so se odločili igralčev račun blokirati.

Uporabnik na Redditu, ki naj bi bil prav omenjeni igralec je zadevo hotel obrazložiti in sicer, tako da naj bi uporabljal poseben “bandolier perk”, ki igralcem omogoča nositi velike količine metkov in to kar 90% lažje.

Igralec je naložil tudi sliko, v katerem je jasno razviden razlog za blokiranje računa, poleg glavnega računa pa naj bi še več predmetov nabral na svojem drugem računu.

Pri izdajatelju igre Bethesda so se na zapis še odzvali, kjer so povedali, da bo igralec odblokiran ob naslednjem popravku, ki naj bi odpravil možnost takih dejanj v prihodnje. No popravek v igri je bil že izdan, igralec pa še vedno ni dobil svojega računa za katerega tudi pravi, da nikoli ni imel takega številka predmetov in da so se moderatorji igre krepko zmotili pri številkah.

Pri Bethesdi njegovo prijavo sedaj pregledujejo, kakšen bo razplet glede igralčevega računa pa bomo morali še malo počakati.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime