Shaggy je vendarle dočakal svoj trenutek v igri Jump Force

Po velikem številu želj in šal na račun Shaggya iz filma Scooby Doo, ki je bil tudi uradno zavrnjen s strani razvijalcev Mortal Kombat in se tako ne bo pojavil v igri Mortal Kombat 11, se je ustvarjalec modov BeatzYT3 odločil, da sam poustvari omenjenega karakterja in ga vključi v igro Jump Force.

Uporabil je PhotoShop, Zbrush in Marmoset ter poustvaril tudi zvočne elemente karakterja, ki pa ni v celoti izpopolnjen. Igralci si morajo za igranje omenjenega karakterja prenesti Beatzov mod, ki ima tudi možnost eksperimentiranja na PC različici igre.

Shaggy je v igri nadomestil Vegeto, saj tudi sam nosi prevelike rokavice spremeni pa se lahko tudi v Super Saiyana. Beatz je sicer omenil, da sam nima dovolj izkušenj in znanja in je tako vključil le zvok in animacije karakterja, medtem ko se ob zvoku Shaggyev obraz ne spremeni in lahko zato prikazuje le en sam enak obraz skozi celotno igro.

Če bi se Shaggy mod med igralci razširil je Beatz omenil, da se bo še bolj poglobil v razvijanje posebnih karakterjev in izboljšal sedanjo verzijo Scooby Doojevega karakterja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime