Steam bo izbrisal vse videoposnetke, ki niso povezani z igrami

Če še niste vedeli je na Steamu možno kupiti tudi videoposnetke in filme. Ja, tudi tiste, ki niso niti malo povezani z igrami in so bili pravzaprav pozabljeni. Steam je pred leti namreč dobil idejo, da bi svojo platformo marketinško povečal in se ne bi osredotočal samo na igre.

Omogočili so prodajo filmov in videoposnetkov, ki pa po pravici povedano niso bili zares prodajani. Po njihovi statistiki so se namreč soglasno odločili, da bodo tovrstne produkte dokončno odstranili in se v svoji trgovini osredotočili samo na gaming.

Odstranili so celoten “Videos” zavihek v menuju, tako da je sedaj filme in videoposnetke moč najti le če so te predstavljeni kot ustvarjanje določene igre, ali pa preko oznak in priporočanj razvijalcev.

Odstranili bodo tudi vse posnetke, ki so trenutno objavljeni kot svoj produkt a bodo po odstranitvi še vedno na voljo za ogled. Če ste torej pristaš Beach Volleyball Detectives ali pa Pinocchia, vam svetujemo, da si filme oz. risanke hitro privoščite, saj to kmalu ne bo več mogoče.

Rezultat iskanja slik za steam videos

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!