Steam bo izbrisal vse videoposnetke, ki niso povezani z igrami

Če še niste vedeli je na Steamu možno kupiti tudi videoposnetke in filme. Ja, tudi tiste, ki niso niti malo povezani z igrami in so bili pravzaprav pozabljeni. Steam je pred leti namreč dobil idejo, da bi svojo platformo marketinško povečal in se ne bi osredotočal samo na igre.

Omogočili so prodajo filmov in videoposnetkov, ki pa po pravici povedano niso bili zares prodajani. Po njihovi statistiki so se namreč soglasno odločili, da bodo tovrstne produkte dokončno odstranili in se v svoji trgovini osredotočili samo na gaming.

Odstranili so celoten “Videos” zavihek v menuju, tako da je sedaj filme in videoposnetke moč najti le če so te predstavljeni kot ustvarjanje določene igre, ali pa preko oznak in priporočanj razvijalcev.

Odstranili bodo tudi vse posnetke, ki so trenutno objavljeni kot svoj produkt a bodo po odstranitvi še vedno na voljo za ogled. Če ste torej pristaš Beach Volleyball Detectives ali pa Pinocchia, vam svetujemo, da si filme oz. risanke hitro privoščite, saj to kmalu ne bo več mogoče.

Rezultat iskanja slik za steam videos

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime